KORE DİZİLERİNDEN HABERLER ! -Inspiring Generation dizisi için Çin'de bulunan Kim Hyun Joong, sert bir karakteri canlandırıyor. Uzun bir aradan sonra seyircilerle buluşan aktörün dizisi, büyük beğeni topladı. - You Came From Stars dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikaktleri üzerine topladı. -5urprise, diğer gruplardan farklı olarak şarkıları ile değil After School Bokbulbok dizisi ile çıkış yaptı.

~Two Weeks, bir baba kızı için neler yapar?

Herkes birilerini sever ve sevdiklerini korumak ister bazen başarısız olur. Peki ya korumak istediğin kişi 8 yaşında ki kızınsa?? 





Şimdi gelelim asıl konuya,  bir baba çocuğunun olduğundan haberi olmadan yaşıyor. Sonra eski sevgilisi aniden çıka geliyor ve '8 yaşında bir kızın var kanser, eğer uyarsa ona ilik vermen gerek ' diyor. Babalık damarı sert tutan başrol oyuncumuz hastaneye gidiyor tahlilleri yaptırıyor ve ilik uyuyor ameliyata daha 2 hafta var diyor doktor. Kızının olduğu ve kızının yaşayacağı sevinciyle evine gidiyor ama ona öyle bir oyun oynanıyor ki kendisini karakolda buluyor.Daha da ötesinde karakolda onu öldürmeye kalkıyorlar. Kendisi için değil fakat kendisi ölürse kızı da öleceği için kaçıyor. Hem polisler hem de kötü adamlar onu yakalamak için peşinde acaba yaşayacak mı yoksa baba-kız beraber mi ölecek??





     
        



      İşte dizide ki baba kızımız. Dizide bir babanın çocuğunu canından çok sevmesi için doğduğunda yanında olmasa da olacağına, dünyanın bir yerinde yaşadığını biliyor olmanın yettiğine de şahit olacaksınız. Kızını yaşatmak için hayvanlardan daha beter durumlarla karşı karşıya kalıyor, ama kızı için...  Geçmişi de hatırlayacaklar dizi boyunca, bazen "vay şerefsiz nasıl yaptı bunu???!" diyeceksiniz ama erken konuşmuş olacaksınız :( malesef bu genç adam sevdikleri için kendinden çoktan vazgeçmiş aslında.


 
 

    ~Bir insan sadece kızının oyuncağına bakarak yaşamak için güç alır mı? evet alır.





Şimdi de geçelim anne babamıza, belki dersiniz bunların çocuğu var diye birlikte olacak mı? Vallahi sır :D 

Babamızın hapse girmesi öyle bir talihsizlikti ki...Hani sokakta bir kurşun sıkılır da ordan geçen masum birisi vurulur ya bu da öyle... tek suçu o anda orda olmaktı.


         http://25.media.tumblr.com/a2970f10a690d78d27bbb78956de8384/tumblr_msy84l3rf01rrwuz8o5_250.gif 
                
                                                   




Macera dizisi olur da kötü karakter olmaz mı hiç?? var var, o da var... bolll bolll var, mesela bu şahıs; dizide hiç iyi bişey yapmadı ama içinde bir iyilik görüyorum :D




     
  





Yazımın sonuna da geldik, ama şunu söylemezsem de içimde kalıcak ki başrol oyuncumuz tüm tehlikeli sahneleri kendisi canlandırıyor. Diziyi izlerken bazen durdurup tekrar izledim nasıl şu sahneyi çekti diye, başrol oyuncumuz Jo Min Ki hayatımda gördüğüm en iyi oyuncuların ilk 3 ünde. Diziye başlama nedenim kendisiydi neyseki tek bir saniye bile pişman etmedi ! Dizideki en duygusal sahnelerde duygulanmadım değil... 




                                            http://www.hayvanresim.com/wp-content/uploads/Lama-Resimleri-2.jpeg



                                                                                    İYİ EĞLENCELER :)

       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...